Over ons

Geschiedenis

In 1994 werd de vereniging opgericht als kinderkoor De Nieuwe Lente. In 1999 ontstond daarnaast musicalkoor Summertime, als grote broer van het kinderkoor. Tegenwoordig is er geen kinderkoor meer, maar bestaat het koor uit ongeveer 45 enthousiaste mannen en vrouwen in leeftijd variërend van 19 tot 65 jaar.

Meedoen? Kijk hier!

Doel van het koor

Summertime wil amateurzangers de kans bieden om met elkaar meerstemmig te zingen en te performen. Ontmoeting en ontwikkeling staan hierbij centraal. Het koor wil op een plezierige manier uitdrukking geven aan de inhoud en betekenis van (musical- en pop)muziek.

Bestuur en commissies

Het bestuur van Sumertime bestaat uit vijf koorleden en zorgt er samen met diverse commissies voor dat Summertime het meest spetterende koor uit de regio is en blijft.

Het uitzoeken van het repertoire en bedenken van choreografie wordt gedaan door de enthousiaste muziekcommissie. Daarnaast is er een kledingcommissie die advies geeft over kleding voor elk optreden. De technische commissie zorgt ervoor dat licht en geluid bij alle optredens optimaal verzorgd zijn. Tot slot zorgt de PR-commissie voor het gezicht en de contacten naar buiten.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!