Home / Event / Alphense Korenfestival

Alphense Korenfestival

Alphense Korenfestival
May
28

Summertime treedt op zaterdag 28 mei a.s.  drie keer op tijdens de 4e editie van het Rijnplein Korenfestival.

Wat begon als een evenement ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van de Maranathakerk in Alphen aan den Rijn is uitgegroeid tot een heuse korenmanifestatie.
Dit jaar hebben zich 60 koren aangemeld. Uiteraard teveel om allemaal te kunnen optreden.
De organisatie heeft uit alle aanmeldingen 22 koren geselecteerd die het centrum van Alphen aan den Rijn zullen veranderen in een groot muzikaal theater.
Naast koren uit Alphen aan den Rijn treden ook koren op uit Aalsmeer, Benthuizen, Den Haag, Gouda, Leiden, Leidschendam,  Rotterdam en Zoetermeer.Het publiek heeft de hele dag ruime keuze uit verschillende stijlen waaronder Rock, Shanty, Klassiek, Musical en Kerkmuziek.

Kortom; er is voor elk wat wils!Je kunt genieten van een spetterend optreden van Summertime op de volgende tijdstippen/locaties
–  van 11.30 tot 12.15 uur bij Sebastian (naast de Adventskerk)
–  van 13.45 tot 14.30 uur bij de Bibliotheek (op het Aarplein)
Het derde optreden – rond 16.00 uur – is tijdens de slotmanifestatie op het Rijnplein en Summertime heeft de eer de slotmanifestatie te mogen leiden.
Dit wordt een muzikaal spektakel met als thema “Musical Sing-Along”.Kom je ook kijken, luisteren en meezingen? De Summertimers kijken naar je uit!

Alphens KorenfestivalMeer informatie over het volledige programma staat op de website van het korenfestival.

Top