Home / Bassen en tenoren gezocht

Bassen en tenoren gezocht

Koor Summertime Bassen en Tenoren gezocht

Musicalkoor Summertime is een vijftigkoppig gezelschap uit Alphen aanden Rijn. We zingen musicalnummers, popsongs en filmmuziek.  Wat ons bijzonder maakt? Dat we de muzikale lat hoog leggen, maar tegelijkertijd gezelligheid en humor belangrijk vinden binnen ons koor.

Wie wij zoeken?

Het koor telt vijftig leden. Er zijn zo’n 35 vrouwen en ongeveer vijftien mannen.  We zoeken extra mannen die dat vrouwelijk
geweld de baas kunnen.

Het team van bassen en tenoren zingt twee– en soms driestemmig. We doen mee met de choreografie en staging van een musicalnummer. Niet alleen de nootjes zijn dus belangrijk, we willen vooral een verhaal vertellen met elk nummer.

Gratis repetitie bijwonen

Heb jij net als ons een muzikaal hart, goed ritmegevoel en wil je naast zuiver zingen, werken aan een spetterende performance? Kom dan eens vrijblijvend bij een repetitie kijken. Je mag twee keer komen repeteren zonder daarvoor te betalen.

Maandag oefenen we van 20 tot 22 uur. Je hoeft geen audite te doen, maar we doen wel een stemtest om te kijken waar je het
beste tot je recht komt.

Heb je vragen of wil je meer info? Of je aanmelden voor een repetitie? Vul dan het onderstaande forumulier in en het secretariaat neemt daarna contact met je voor het vervolg.

Top